Huidinstituut Bodyline heeft alles in huis om uw huid optimaal te verzorgen, te verbeteren of te herstellen. Ons team van opgeleide professionals staat altijd voor u klaar en geeft u altijd het beste advies. Onze kunde op huidgebied gaat zo ver dat wij bijna alles kunnen behandelen.
Van anti-aging tot acné. Van ontharing tot permanente make-up. Hieronder enkele voorbeelden van onze kunde, maar wij kunnen nog veel meer! Heeft u vragen, wilt u een exclusieve behandeling of wilt u een gedegen advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.

HUIDVERZORGING

Een goed verzorgde huid geeft zelfvertrouwen. Om dit te bereiken kunnen wij u een verzorgende gezichtsbehandeling aanbieden. Dit doen wij altijd in overleg met u.

 

Wij luisteren wij naar wat u wilt bereiken met uw huid en wat u prettig vindt. Aan de hand daarvan bepalen we welke behandeling het beste is voor uw huid. Ook gaan we kijken welke producten uw huid optimaal verzorgen. We gaan dus eerst uit van een goed advies om het beste langdurige resultaat te krijgen. Onze eerste kennismaking is altijd tijdens een kosteloos intake en adviserings gesprek. Wilt u meer weten? Neem contact op.

HUIDVERJONGING

Iedereen wil een jongere huid, maar om dat te bereiken is kennis nodig. Huidinstituut Bodyline heeft alles in huis om u de beste behandeling te geven. Daarnaast luisteren wij altijd naar de klant en wat zij wil bereiken.

 

Uiteraard gaan wij voor écht zichtbaar resultaat en werken wij uitsluitend met natuurlijke correctie methodes. Dankzij ons grote scala aan behandelmogelijkheden zijn er vaak meerdere mogelijkheden om uw doel te bereiken. Ons team bestaat uit zeer goed opgeleid personeel. De behandelingen zullen kundig en veilig uitgevoerd worden. Meer weten? Bel 0182 – 519669

Heeft u vragen of wilt een intake?
ACNE BEHANDELINGEN

Een echte specialiteit van Huidinstituut Bodyline: Acné behandelingen. Samen met u bepalen we een behandelplan. Acné goed behandelen is niet gemakkelijk. Vandaar dat we graag een gesprek hebben met een van de ouders erbij (indien minderjarig) en koppelen we ook tijdens de behandelingen terug.

Om binnen 4 maanden verandering te brengen (wat bijna altijd lukt) is het behandelplan volgen en de ons aangeraden producten gebruiken een must.
Ons team bestaat uit ervaren specialisten en goed opgeleid personeel. U krijgt dus altijd een uitstekend advies. Daarnaast zijn wij geregistreerd om acné behandelingen uit tevoeren voor de verzekering.

DEFINITIEF ONTHAREN

Huidinstituut Bodyline heeft 6 elektrisch ontharingsdeskundige in huis en werkt samen met Derma Sensation voor de LASER ontharing. Aan de hand van een gratis intake in een afgeschermde ruimte bepalen we de beste methode voor u. We analyseren de hoeveelheid beharing, de dikte en we bespreken eventuele medische oorzaken.

 

Wij vinden dat de cliënt er altijd netjes bij moet lopen!  Wij gaan echt voor resultaat. Soms houdt dat in dat we in de eerste paar weken meermalen contact hebben. We nemen het thuis weghalen van u over. Wilt u advies over de beste ontharingsmethode voor U? Dan is Huidinstituut Bodyline hét adres.

PERMANENTE MAKE-UP

Wilt u permanente wenkbrauwen of eyeliners laten aanbrengen? Huidinstituut Gouda kan dit voor u verzorgen. We luisteren naar uw wensen, bekijken foto’s (ook selfies) en gaan voor u tekenen. Dit doen we tijdens het kosteloze intake gesprek waar we ook nagaan of u medisch gezien de permanente make-up kan laten zetten.

 

Het gaat ons om resultaat. Voor de behandeling gaan we eerst weer uitgebreid tekenen en overleggen. Na 4 tot 6 weken komt u terug om de laatste puntjes op de i te zetten. Ons team bestaat uit 3 opgeleide permanent make-up specialistes die veilig en kundig te werk gaan. Wij werken met goede voor- en nabehandelcrème wat sterk verzachtend werkt. Wij zijn gediplomeerd en staan onder controle van de GGD. Vanuit de GGD wordt u als klant aangeraden om u te laten informeren over de risico’s van permanent make-up.

Meer over Permanent Make Up.

HUIDANALYSE 

Deze grondige huidanalyse vormt de basis voor een optimaal resultaat.
Met behulp van geavanceerde apparatuur is het mogelijk om een uitgebreide analyse van uw huid te maken.

 

Wij meten o.a. het vet- en vochtgehalte, de vlekjes, de huidstructuur, de rimpels, de elasticiteit, de opgelopen zonsschade etc… Op basis van deze meting kunnen wij u het beste advies geven. Bent u geïnteresseerd in een professionele huidanalyse? Neem contact met ons op.

EXCLUSIEVE BEHANDELINGEN